Tel: 0244.282.386 | 0728.062.886 De luni pana vineri intre orele 09:00-17:00

Termeni si Conditii

Conditii de utilizare www.rom-cablu.ro

Generalitati:

 Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii, Politici de utilizare Cookie-uri si a Conditiilor de protectie a datelor cu caracter personal GDPR.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. 
Societatea ROM CABLU SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. 
Accesand pagina - Termeni &  conditii - puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

 Definitii:

Acest site este intretinut si administrat de ROM CABLU SRL , care va fi denumita in continuare Societate. 
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului rom-cablu.ro, este denumita Client. 
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul rom-cablu.ro, vor fi denumite in continuare continut.

 Drepturi de autor:

Intregul continut www.rom-cablu.ro, este proprietatea ROM CABLU SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, partial sau integral, in scopul de a reproduce, copia, vinde sau revinde fara acordul scris a ROM CABLU SRL a oricaror elemente din www.rom-cablu.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.


Declinarea responsabilitatii:

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. 
In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. 
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini. 


Obligatiile utilizatorului

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont pentru cumparaturi on-line. In cazul in care www.rom-cablu.ro are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciile www.rom-cablu.ro.

 Garantia produselor:

Garantia produselor este de 1(un) an calendaristic.

Conform legislatiei in vigoare privind comertul electronic si contractelor la distanta : "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10(zece) zile lucratoare de la primirea produsului".

Returnarea produselor cumparate se va face in ambalajul original, nedeteriorat, in 10 zile lucratoare de la primire, pe cheltuiala clientului si cu acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice si  se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Restituirea sumelor incasate de la client in cazul returnarii, nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare se face in maxim 30 de zile lucratoare, iar maximul sumei nu poate depasi valoarea sumei incasata de la client.

 Livrarea

 

•           Magazinul nostru foloseste serviciile de curierat rapid ale firmelor  URGENT CARGUS S.A.  si PALLEX ROMANIA .

•           La cererea Dumneavoastra se poate efectua transportul si cu alt serviciu de curierat stabilit de comun acord cu dumneavoastra.

Plata produselor se va efectua prin Ordin de plata in avans doar pe baza de facturii proforma emise de  ROM CABLU SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii.

Factura emisa va contine costul de livrare mentionat separat fata de valoarea totala a produselor.

Costul de livrare   va fi comunicat telefonic sau  prin e-mail inante de confirmarea comenzii. Costul de livrare contine cheltuielile de transport si eventualele cheltuieli pentru ramburs si asigurare.

Datele necesare pentru plata cu ordin de plata :

BENEFICIAR : ROM CABLU SRL

Nr.ord.reg.com./an: J29/1755/16.08.2005

C.I.F.:

RO 14142072

 

Sediul:

Str.Berevoiesti, Nr.77-79,Valenii de Munte

Judetul:

Prahova

 

cod IBAN: RO89RNCB0211011939960001

Banca:B.C.R. Sucursala Valenii de Munte

 

Litigii: pentru situatiile conflictuale ne declaram in favoarea solutiilor amiabile. Cand acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de instantele judecatoresti pe a carei raza teritoriala se afla ROM CABLU SRL.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

      ROM CABLU SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor si se angajază să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terti si să le folosească doar în scopul intocmirii facturilor si documentelor de livraare, in scopul stabilirii contactului cu clientii sai precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


      
ROM CABLU SRL nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.
      Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul rom-cablu.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a rom-cablu.ro


RomCablu © 2019
⋅ powered by Intelirom